ADEM COACHING

De manier waarop je ademhaalt, zegt enorm veel over je persoonlijkheid. Het zegt iets over hoe je denkt en doet, en over wat je in je leven hebt meegemaakt. En, je adem heeft een enorme invloed op je gezondheid! Adem stuurt de hoeveelheid zuurstof en koolstof in je lichaam, en dat heeft weer een effect op tal van processen in je lichaam. Maar wist je bijvoorbeeld ook dat je stikstof oxide in je neus (bijholtes) aanmaakt? Deze stof is van groot belang voor het behoud van een goede gezondheid en zorgt voor balans van tal van lichaamsprocessen.

Door met de adem te werken, en bepaalde ademhalingstechnieken te hanteren, adem je vaak letterlijk de door de jaren heen opgeslagen emoties uit je lijf. Je adem is dan ook een enorm krachtige tool wanneer het gaat om zowel je geestelijk als je lichamelijk gezondheid (en zijn die twee niet sowieso enorm verbonden met elkaar?).

Vooraf aan een ademsessie nemen we samen wat vragen door. Ook gaan we kijken naar de manier waarop je ademt (door de neus of meer door de mond) en met welke frequentie (hoeveel ademteugen per minuut).

Een ademsessie neemt in totaal zo’n 45 – 90 minuten in beslag.

Vind ons op Social Media

X