MASSAGE THERAPIE

Tijdens een massage komt zowel lichaam als geest volledig tot rust. Bij Canna Coaches kunt u kiezen uit diverse vormen van massagetherapie. Er wordt steeds gewerkt met natuurlijke, huidvriendelijke olieen. Aan de massageolie is CBD extract toegevoegd, wat een extra heilzame werking biedt voor zowel huidklachten als gewrichtspijnen.

Massage doet echter veel meer dan louter zorgen voor fysieke ontspanning. Het laat energie weer vrij door het lichaam stromen, waardoor niet enkel lichamelijke klachten maar juist ook emotionele blokkades verdwijnen. Hierdoor kom je dichter bij jezelf, leer je beter naar luisteren naar je lichaam en je eigen ik. Je ontdekt wat het is dat je écht wilt. Coaching en massage versterken elkaar.

Een massage kan dan ook apart worden geboekt, of onderdeel zijn van lichaamsgerichte coaching.

Lomi Lomi / 4 handen massage

Lomi Lomi is intuïtieve massagevorm, een oud hawaiiaans ritueel gefocust op het lichaam. 

Er is een mogelijkheid dat er energetische en/of emotionele blokkades zich opslaan op een plek in het lichaam. Het doel van Lomi Lomi is o.a. om deze blokkades door de intuïtieve massage weer te laten stromen.
 
Het lichaam zal tijdens de massage afgedekt zijn met enkel een sarong, veiligheid staat daarbij altijd voorop. Vooraf zal er tijd zijn om te bespreken wat de behoeftes zijn maar vooral wat voor intenties je hebt voor de behandeling. Zo kan de gever samen met jou werken aan jouw intentie. 
 
De behandeling zal in totaal ongeveer twee uur duren. Omdat de massage nog kan nabewegen in het lichaam is het aan te raden om achteraf niet te veel te plannen.
 
Als je vragen hebt, voel je dan niet bezwaard deze te stellen. Wij beantwoorden ze met liefde.
 
Tarieven
Traditionele Lomi Lomi 2 uur – 120€ 
Traditionele 4 Handen Lomi Lomi 2 uur – 200€
 
Over Tessa & Laurens 
Sinds dit jaar hebben wij onze krachten gebundeld en zijn ons gaan verdiepen in 4 handen massages. Tessa is al een aantal jaren massage therapeut en Laurens is gespecificeerd in lomi lomi massages. Door het gebruik van vier handen heeft de behandeling een nóg diepere werking, en kan je je nog meer gedragen voelen in je intenties. Door de combinatie van mannelijke en vrouwelijke energie heeft de massage een extra balancerende werking. 
Uiteraard is het ook mogelijk om te beginnen met een 1 op 1 behandeling.
 

Vind ons op Social Media

X