Wie zijn wij?

Canna coaches is een praktijk voor lichaamsgerichte therapie, gericht op zowel geestelijk als lichamelijk welzijn. De praktijk is voortgekomen uit een intens verlangen om te kunnen verbinden en te verbreden in kennis en expertise, om zo optimale diensten te kunnen verlenen aan al wie daar bij gebaat is. Vanuit het begrip over het lichaamseigen balanssysteem (endocannabinoide systeem), werken alle cannacoaches steeds vanuit een holistisch principe.

Over:

Dyveke Kok

Dyveke is ervaringsdeskundige op gebied van medicinale cannabis bij zenuwpijn, slapeloosheid en depressiviteit. Ze schreef twee boeken over cannabidiol, en raakte gefascineerd van het ‘lichaamseigen cannabissysteem’:

“Ons endocannabinoide systeem vormt als het ware de brug tussen ons lichaam en onze geest. Door stress en ongunstige eet/leef patronen kan dit prachtige systeem uit balans raken. Als lichaamsgerichte coach onderzoek ik samen met jou waar de knelpunten zitten en stel ik samen met jou een plan op om je balans weer te herstellen. Als therapeute vind ik het steeds weer bijzonder hoe aanraking kan helen. De individuele affirmaties en ademtechnieken die ik tijdens sessies gebruik hebben een diep ontspannende werking. “

 

 

Dyveke