Aan elk coaching traject gaat een intake vooraf. Tijdens deze eerste kennismaking vertellen we je meer over het Canna Coaches concept, en onderzoeken we samen waar jouw coachvraag ligt. Is er een ‘klik’, dan bespreken we samen de mogelijke invulling van jouw persoonlijke coaching traject.

Je gaat naar huis met een samenvatting / plan van aanpak, én meteen een eerste opdracht. Dat kan zijn het analyseren van je gedachten, gedragingen en emoties, een bodyscan of een andere opdracht.

In de volgende afspraak gaan we een aantal dingen bij je meten, waaronder je energiebalans en je ademfrequentie. Afhankelijk van de invulling van jouw traject,  maken we tevens een afspraak voor het meten van jouw bloedwaarden.

Een basis traject omvat 5 coach sessies, verdeeld over ca 10 weken. Elk gesprek of sessie duurt gemiddeld 1-1,5 uur. Er zal meestal worden afgesproken op de praktijk in Bussum. Online / telefonisch afspreken is ook mogelijk (zie e-coaching). [hyperlink naar submenu e-coaching]  

Na elk coach schrijf je zelf een reflectieverslag, waarbij je reflecteert op wat de betreffende sessie voor jou teweeg heeft gebracht. Aanwijzingen voor het schrijven, krijg je uiteraard van ons. Zelf houden we uiteraard ook bij wat we elke sessie gedaan en besproken hebben. Al jouw gegevens bewaren we in een beveiligd, elektronisch dossier. [hyperlink naar downloads, reflectieverslag]

Aan het eind van elk traject volgt er een eindevaluatie. Hierin vatten we nog eens helder samen wat jouw coachvraag was aan het begin van het traject, wat je hebt ervaren, en welke resultaten er zijn bereikt. Je krijgt van ons een klein presentje mee als herinnering aan al het werk dat je hebt verzet, en ontvangt een bundel van alle reflectieverslagen en eventuele testuitslagen tijdens het coaching traject. Na 3-6 maanden nemen we steevast contact met je op voor een follow-up gesprek. Dit is een extraatje dat je van ons krijgt, en staat los van de 5 betaalde sessies.

Vind ons op Social Media

X