Bij mindfulness staat de liefdevolle aandacht naar wat er in het ‘nu’ gebeurt centraal. Om te kunnen bijhouden met de drukte van alledag, vergeten we vaak te kijken naar de schoonheid en kracht die schuilt in elk moment. Door de aandacht te brengen naar het nu, zonder daarbij te oordelen en slechts te ervaren wat er is, kan er meer inzicht worden verkregen in mentale processen en zullen deze beter kunnen worden begrepen.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het beoefenen van mindfulness een positieve bijdrage heeft op het ondersteunen van zowel een goede psychische als fysieke gezondheid.

Bij Canna Coaches worden diverse mindfulness oefeningen toegepast tijdens een coaching traject, terwijl een oefening in mindfulness ook als losse sessie te boeken is.

 

Ook biedt Canna Coaches een Mindfulness Based Stress Release (MBSR) programma aan. Dit is een op mindfulness gebaseerde training, gericht op het verminderen van stress. In deze  training van 8 weken, komen diverse oefeningen aan bod komen die je beter leren omgaan met stress, angst, depressie of pijn.

Vind ons op Social Media

X